Ontbijtsessie

Ons 10-jarig jubileumjaar willen we graag vieren met onze klanten en relaties. Daarom hebben we op donderdag 2 november 2017 een bijzondere ontbijtsessie georganiseerd. We hebben met meer dan 100 klanten geproost op 10 jaar Solid Professionals, op samenwerkingen, maar ook kennis delen en verbinding tussen mensen maken. Bekijk ons sfeerverslag.

Enkele reacties op de Ontbijtsessie van 2 november 2017:

“Inspirerend, goed georganiseerd en altijd gezellig om bij te praten met oude bekenden.”
“Leuk initiatief. Inhoudelijk sterk en gezellig.”
“Top!”
“Erg inspirerend! Exclusieve locatie, interessante sprekers en een leuk publiek.”

Save the date

Ben je net zo enthousiast over de ontbijtsessie als wij? Of nieuwsgierig wat Solid professionals jouw kan bieden tijdens een volgende ontbijtsessie.  Reserveer dan alvast donderdag 15 november 2018 in je agenda. Meer informatie volgt!

Onze gastsprekers tijdens de ontbijtsessie van 2 november 2017

We hebben voor deze speciale 10e editie van de ontbijtsessie twee bijzondere gastsprekers gevraagd: Jan Peter Balkenende en Farid Tabarki. Deze twee sprekers staan in de top 200 invloedrijkste mensen van Nederland.  Zij geven tijdens de ontbijtsessie hun visie op de toekomst van de financiële sector. Zij gaan in op de veranderingen als gevolg van nieuwe technologieën en thema’s als duurzaamheid, Analytics en Data Governance.

Ontbijt met inhoud

Tweemaal per jaar organiseert Solid Professionals een ontbijtsessie voor klanten en relaties. Hierin worden in een open en ongedwongen setting onderwerpen aangestipt op het gebied van inhoud (Risk & Finance) en uitvoering (Project & Program Management). De doelgroep beslaat primair (senior) management en adviseurs binnen de Finance & Risk van diverse industrieën.

Algemene opzet programma ontbijtsessie 

08.30 – 09.00 uur: Ontvangt met koffie, thee en ontbijt
09.00 – 09.45 uur: Gastspreker
09.45 – 10.00 uur: Koffie/thee pauze
10.00 – 11.00 uur: Gastspreker
11.00 – 11.15 uur: Nagesprek
11.15 – 12.00 uur: Uitloop koffie

Benieuwd naar voorgaande ontbijtsessies?

Verder zijn er naar aanleiding van – of voorafgaand aan – een aantal eerdere ontbijtsessies papers geschreven, bijvoorbeeld over de nieuwe privacywet en de impact van blockchain technologie.

Interesse om de ontbijtsessie bij te wonen?

Neem dan contact met ons op via 030-2400511 of stuur een e-mail naar Elsemiek Ariëns.

Reviews ontbijtsessies:

  • “Interessante spreker, opvallend thema”
  • “Het was een prikkelend verhaal”
  • “Waardevol, inspirerend en verfrissend!”