Diep gaan om je doel te bereiken

31-05-17 / Hans van Doesburg

Tom Du Moulin wint de Grio d’Italia, FCUTRECHT gaat Europa in, Max Verstappen helaas geen podiumplaats, maar man wat een mooi sportweekend. Voor alle drie de voorbeelden was het alles geven met de mogelijkheden die ze hadden, om hun doel te bereiken. Soms moet je dieper gaan dan je dacht dat je kan gaan om je doel te bereiken!

Aankomend weekend gaat een groot deel van de mensen van Solid Professionals meedoen aan de ROPARUN, een estafetteloop van 500 km van Parijs naar Rotterdam. Dit betekent voor de hardlopers, fietsers, navigators, chauffeurs, het basiskamp en iedereen die erbij betrokken is dat zij ook heel diep moeten gaan. Enerzijds een sportief en teamevenement voor een heel goed doel aan de andere kant 2 dagen afzien, weinig slapen en heel hard vechten om het einddoel te behalen. Zet m op allemaal!

10-jarig jubileum ‘vieren’ met deelname Roparun

Waarom we meedoen met een team van Solid professionals? Dit jaar  bestaan we 10 jaar. Dat vieren we graag met allerlei activiteiten voor onze medewerkers, relaties en klanten, maar we willen ook graag iets terug doen voor de maatschappij. En dit jaar is dat met deelname aan de Roparun met een gedeelte van ons inmiddels 50 personen tellende team.

Het Pinksterweekend gaat een grote afvaardiging van ons bedrijf richting Parijs om de ruim 500 kilometers als team af te leggen en geld op te halen voor mensen met kanker. Het is bijzonder om te zien hoe iedereen die mee doet zich heeft ingezet om dit evenement een succes te laten worden. Maar we zijn er nog niet en moeten nog heel wat stappen zetten om die eindstreep te halen. Maar dat gaat zeker lukken!

Gebaseerd op eigen persoonlijke ervaringen, het directe enthousiasme van collega’s om aan de Roparun mee te doen, onze wens om veel bezig te zijn met sport en vitaliteit, zorgen ervoor dat de oprichters van Solid Professionals erin geloven dat het een fantastische belevenis wordt. Volledig in het teken van sport, gezondheid en samenwerking.

Wij staan achter de quote van Roparun:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen worden toegevoegd aan het leven”

Sponsor het team van Solid Professionals Goes Roparun! 

Groeten,

Hans van Doesburg 

Deel:

Terug naar blogs