Inspiratie: Nieuwe uitdaging aangaan

14-09-16 / Aron Blankestijn

Onlangs vroeg een collega aan mij waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Een vraag die een tijd lang in mijn hoofd zat, zonder dat ik er direct een antwoord op wist. Heb jij al wel eens nagedacht waar jij je inspiratie vandaan haalt?

Enkele weken geleden kwam een vriend met het voorstel om deel te nemen aan een cursus parachutespringen. Hoewel ik me nooit comfortabel voel op grote hoogtes, was ik gelijk enthousiast; ik doe mee!

Toen ik de volgende ochtend een rondje aan het hardlopen was, kwam de vraag weer in me op. Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Ik dacht aan de avond ervoor, hoe ik met een high-five de belofte deed mee te doen aan iets wat ik ver buiten mijn comfort-zone ligt. Toen wist ik het, ik houd er van nieuwe uitdagingen aan te gaan.

In mijn rol als accountmanager bij DNFS- De Nederlandse Farmaceutische Support, kom ik regelmatig in nieuwe situaties terecht. Ik krijg de kans alles zelf te ontdekken, waarbij ik de vrijheid krijg om alles op mijn eigen manier te doen. Regelmatig kom ik in nieuwe situaties of voor lastige keuzes te staan. Dit daagt enorm uit. Natuurlijk word ik wel begeleid, gemanaged en gecoacht. Je springt toch ook niet uit een vliegtuig zonder parachute?!

Blog Aron Blaknestijn - Nieuwe uitdagingen aangaan

Halverwege oktober is het zo ver, de start van de cursus. Eerst een theorietoets en daarna zullen we vijf (zelfstandige) sprongen maken. Vind ik het spannend? JA. Heb ik er zin in? JA. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan.

Aron Blankestijn
Accountmanager DNFS – De Nederlandse Farmaceutische Support

Deel:

Terug naar blogs