Over ons

Wie zijn we?

Solid Professionals is een ambitieus, snel groeiend bedrijf dat werkt vanuit de kernwaarden daadkracht, transparantie, vertrouwen en – vooral – betrokkenheid. Solid Professionals wil een topwerkgever zijn én een duurzame partner voor klanten. We richten onze aandacht continu op persoonlijke groei van medewerkers en onze toegevoegde waarde voor klanten. Bekijk ons team.

Wat doen we?

Solid Professionals biedt haar klanten gespecialiseerde kennis & capaciteit via een unieke combinatie van hoogwaardige, betrokken en specialistisch advies, recruitment en interim dienstverlening – veelal binnen de Financiële Dienstverlening. Ons vak is Finance & Risk.

Historie

Solid Professionals is in 2007 opgericht door Marcel van Wersch en Wim Meijer, die beiden een gedegen achtergrond hebben in de financiële dienstverlening. In eerste instantie richtte Solid Professionals zich voornamelijk op de Werving & Selectie van Financiële Professionals, voor klanten in zowel de financiële als zakelijke dienstverlening. Deze focus werd al snel uitgebreid met Consultancy Professionals en een interim tak.

Solid Professionals bestaat inmiddels uit 3 divisies:

Solid Professionals Groep

In de loop der jaren zijn er diverse (nieuwe) activiteiten opgestart en/of afgesplitst. Zo is de Solid Professionals Groep ontstaan, waar Solid Professionals een onderdeel van is. Andere onderdelen zijn:

Bovendien is Hans van Doesburg in 2013 partner geworden en is er inmiddels een 5-koppig management team bestaande uit de drie partners, Sabine ten Brinke en Lucette Peereboom.

Bij Solid Professionals Groep werken ongeveer 60 mensen.

Rode draad: verbinden

Rode draad in al onze activiteiten en onderdelen heen is verbinden; dit kunnen allerlei verbindingen zijn:

  • tussen professionals en opdrachtgevers.
  • tussen consultants en op te lossen problemen in een organisatie.
  • tussen medewerkers onderling.
  • etc.

Anderen bekeken ook

Ons team
Advisory
Interim
Recruitment
Contact