Referral Programma Solid Professionals

Jouw netwerk is geld waard!

Niet alleen ons eigen netwerk is belangrijk, maar ook dat van jou! Weet jij binnen jouw netwerk iemand die de ideale kandidaat is voor één van onze vacatures of projecten? Dan willen we je daar graag voor belonen met ons Referral Programma!

Het aandragen van een geschikte kandidaat (die ook daadwerkelijk bij één van onze opdrachtgevers aan de slag gaat), geeft jou recht op een referral bonus van € 1.000,- bruto. Als alternatief kun je ook kiezen voor één van de activiteiten uit de Referral-nieuwsbrief t.w.v. 500 euro.

Hoe werkt dit Referral Programma?

Er zijn twee opties om een ‘high potential’ aan ons voor te stellen:

  1. Stuur ons per e-mail: naam, telefoonnummer, e-mailadres of CV van nieuwe kandidaten op het gebied van Finance & Risk.
  2. Je kunt ook vanuit een vacature op onze website kiezen voor ‘e-mail deze vacature’ en deze zo doorsturen naar die persoon binnen jouw netwerk. Vraag hem/haar dan wel om bij de sollicitatie via de website in het opmerkingenveld jouw volledige naam te vermelden als referent, zodat we deze sollicitatie als referral registreren en jij dus recht hebt op een referral bonus.

Voorwaarden Referral Programma

De kandidaat mag nog niet bekend zijn in ons netwerk en/of database. Daarnaast zijn kantoormedewerkers van Solid Professionals, met uitzondering van Young Professionals en projectmedewerkers, uitgesloten van deelname.

Tijd voor actie!

Help iemand uit jouw netwerk aan een nieuwe baan via ons Referral Programma. Neem hierover gerust contact op met ons via 030-2400511 of via contact@solidprofessionals.nl. Nieuwsgierig of jij mensen in je omgeving kunt helpen aan een nieuwe baan? Bekijk ons vacature aanbod!

Leads

Help jij ons met een lead uit jouw netwerk aan een project/opdracht, dan kom je natuurlijk ook in aanmerking voor een bonus! De hoogte hiervan is afhankelijk van diverse factoren zoals bijvoorbeeld type project, wil je over de voorwaarden meer weten, neem dan contact met ons op.