Werving & Selectie

Uw vakgebied, ons specialisme

De werving en selectie van medewerkers is een tijdrovende klus en vraagt bovendien om specifieke kennis en ervaring. Daarnaast is een goedlopend Werving & Selectieproces van belang, omdat het de eerste kennismaking is voor de potentiële medewerker met uw organisatie. Daarom helpen wij u hierbij graag; uw vakgebied is ons specialisme. Solid Professionals | Recruitment is de specialist voor de werving & selectie van junior tot senior (partner) professionals in Finance & Risk en/of binnen de Financiële Dienstverlening.

Persoonlijke samenwerking

Kenmerkend voor Solid Professionals is de persoonlijke samenwerking, gebaseerd op vertrouwen en committent. Wij zijn uw verlengstuk richting de arbeidsmarkt. Op basis van wederzijdse kennis, begrip en onze persoonlijke aanpak weten wij de beste kandidaten voor uw organisatie te enthousiasmeren, selecteren en informeren.  Wij stellen alleen die kandidaten aan u voor, waar wij in geloven en bij wie we het vertrouwen hebben op een goede afloop.

Graag gaan we met u om de tafel zitten om uw wensen en verwachtingen te inventariseren, onze werkwijze toe te lichten en nadere afspraken met u te maken.

Neemt u hiervoor contact op met:

Sabine ten Brinkesabine-ten-brinke
T: 030 – 2400 511
E: sabinetenbrinke@solidprofessionals.nl