Samen volwassen worden!

04-12-17 / Sabine ten Brinke

Solid Professionals bestaat 10 jaar. Mensen die ons bedrijf een beetje kennen kan het bijna niet ontgaan zijn dit jaar.  Wat niet iedereen weet is dat ik dit jaar ook mag vieren dat ik 10 jaar in dienst ben bij Solid Professionals.

Ik durf wel te zeggen dat ik samen met Solid Professionals volwassen ben geworden.  Samen zijn we gegroeid, hebben we successen meegemaakt, hebben we minder goede tijden gehad en zijn we daar sterker en beter uit gekomen.

Mijn start bij Solid Professionals – 10 jaar geleden

Het begin bij Solid Professionals; een kleine groep mensen die heel graag een succes wilde maken van dit kleine nieuwe bedrijf. Tenminste, zo heb ik het altijd gevoeld. Dat we 10 jaar later op dit punt zouden zijn waar we nu staan had niemand van ons toen kunnen denken.

Die eerste periode stond voor zowel Solid Professionals als voor mij in het teken van leren. We waren aan iets begonnen zonder jarenlange ervaring. Iets nieuws, iets spannends. Hoe het precies moest wisten we niet, maar de instelling dat het ons zou gaan lukken hadden we zeker wel.
Gaandeweg leerden we samen. Wat willen onze klanten precies, hoe pakken we het proces aan en wat werkt het beste. Er waren hier en daar kleine uitglijers, maar ook vaak successen. Soms was dat geluk, maar ook steeds vaker dwongen we dat succes af!

Crisis; zowel zakelijk als privé

Toen werd het ineens stil. De crisis brak aan en op het altijd drukke kantoor aan de Biltstraat ging de telefoon niet meer over. We vielen keihard van onze roze wolk af. Hard werken, de juiste dingen doen en succesvol willen zijn was niet meer genoeg. In mijn persoonlijk leven begon toen ook een lastige periode. Dubbele crisis dus.

Button ogange

Gelukkig zijn we samen uit het dal gekomen. Het was niet gemakkelijk, maar we hebben nooit het vertrouwen in elkaar verloren.
Solid Professionals hielp mij door deze donkere periodes heen door een plek te zijn waar ik mezelf kon zijn. Waar ik leuke collega’s om me heen had en waar ik het vertrouwen kreeg om dingen op mijn tempo en mijn eigen manier te doen. Hierdoor voelde ik me gesterkt en merkte ik dat ik snel weer meer energie kreeg.

Button Green
Deze energie en mijn inzet hielp Solid Professionals vervolgens om de crisis te overwinnen en er steviger uit te komen. We hadden elkaar nodig om de lastige tijden achter ons te laten.

Mijn stappen richting Management Team

De afgelopen paar jaar stond in het teken van groei en het zetten van nieuwe stappen. En ik had eersterangs kaarten.
De opkomst van Solid Professionals | Advisory, waar ondertussen meer dan 20 collega’s werken. De professionalisering van ons Young Professional Programma. De start van nieuwe bedrijfsonderdelen.
Mijn stappen waren richting het Management Team. Ik sta nu nog dichter bij de organisatie die mij zo na aan het hart ligt. Ik kan me nu op andere manieren inzetten om de successen samen te behalen.

10 jaar Solid Professionals. 10 jaar ben ik daar onderdeel van! Wat een bijzonder gevoel en wat ben ik trots op dit bedrijf en dankbaar dat ik samen met deze organisatie mocht groeien en ontwikkelen.

Button Orange Button Green

Sabine ten Brinke
collage Sabine 10 jaar jubileum

Deel:

Terug naar blogs