Vacature Actuarieel Analist

Zoek jij een tijdelijke of vaste baan als Actuarieel Analist? Ben je daarbij op zoek naar meer uitdaging, een werkplek dichterbij huis of een nieuwe werkgever om voor te werken? Dan ben je bij Solid Professionals aan het goede adres!
Wij hebben eigenlijk continu een gevarieerd aanbod van vacatures voor diverse functies bij grote bedrijven in de financiële dienstverlening! Neem een kijkje bij onze vacatures. Of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Waar houdt een Actuarieel Analist zich mee bezig?

Als Actuarieel Analist ben je veelal actief op het terrein van pensioenen en sociale voorzieningen. Waarbij je in het algemeen invulling geeft aan een beleid. Dit kan bijvoorbeeld een beleid zijn waarin je kennis biedt voor een oplossing bij pensioenbreuk of waarin je de flexibiliseringsmogelijkheden binnen een pensioenregeling introduceert. Daarnaast lever je een bijdrage aan het oplossen van automatiseringsvraagstukken of de implementatie van een nieuw automatiseringssysteem. Met jouw analyses en rapportages geef je eigenlijk sturing aan het beleid veranderende processen op zowel management als afdelingsniveau. Door het ontwikkelen en testen van diverse tools op het gebied van marktwaardeberekeningen, ben jij in staat om verschillende marktwaarde aspecten te bewaken en deze te rapporteren naar de directie. Zo help je een organisatie om interne veranderprocessen duidelijk en overzichtelijk in kaart te brengen.

Welke kennis en ervaring heb jij in huis?

Ondanks het veelal brede werkterrein, beschik je over enkele kenmerkende competenties. Één van de belangrijkste competenties is het geven van praktische invulling aan hedendaagse problemen. Hierbij is het belangrijk dat je in staat bent om vooruit te kijken in de toekomst. In wezen ben je een creatieve probleemoplosser die zich op zeer praktische wijze bezig houdt met de problemen van vandaag, gericht op de toekomst. Om in het profiel te passen van een vacature actuarieel analist is het van belang dat je creatief en initiatiefrijk bent. Tenslotte zal de beschikking over een groot probleemoplossend vermogen ervoor zorgen dat jij van grote waarde zal zijn voor jouw werkgever.

Durf jij de stap aan?

Ben jij op zoek naar een functie als actuariaat in de financiële dienstverlening? Of wil je weten of je van binnen of buiten het actuariaat over kunt stappen om als actuarieel analist aan de slag te gaan? Klik dan door naar ons actuele aanbod van vacatures voor een nieuwe uitdaging als Actuarieel Analist, Actuaris, Actuarieel Rekenaar, Risk Manager of een andere functie op het gebied van risk management.

Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om kennis te maken en/of te kijken of we jou kunnen helpen bij het vinden van een (nieuwe) baan!