Vacature Actuarieel Rekenaar

Ben jij op zoek naar nieuwe vaste of tijdelijke baan binnen het actuariaat? Zoek je een vacature Actuarieel Rekenaar met uitdagende werkzaamheden, goede arbeidsvoorwaarden en een profiel waarin jij jezelf herkent?

Bekijk nu ons actuele aanbod aan vacatures of neem vrijblijvend contact op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

P.S. ben je net afgestudeerd en klaar om jouw eerste of tweede stap in je Risk & Actuariaat carrière te maken? Wil je daarbij deelnemen aan een trainings- en opleidingsprogramma met andere Young Professionals en werken bij een prominente organisatie in de financiële dienstverlening? Bekijk dan nu ons vernieuwde Young Professional Programma Actuariaat!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Actuarieel Rekenaar houd je je onder andere bezig met het ontwikkelen en communiceren van rekenregels. Voor deze rekenregels is het van belang dat je de risico’s doorrekent en evalueert, zoals bijvoorbeeld voor premies van schadeverzekeringen of pensioenverzekeringen. Daarbij valt het toezicht op de toepassing van deze regels vaak ook onder jouw verantwoordelijkheid. Verder beoordeel je de gevolgen van wetsaanpassingen en doe je voorstellen voor het aanpassen van rekenregels. Voor deze (nieuwe) geïmplementeerde rekenregels voer jij actuariële controles uit. Aan de hand van deze controles breng je rapportages uit en geef je advies aan de actuaris en/of directie binnen een organisatie.

Over welke competenties beschik jij?

Om in aanmerking te komen voor een vacature actuarieel rekenaar is het van belang dat je een passie hebt voor cijfers en statistieken, en daarbij affiniteit met diverse IT systemen. Voor het uitvoeren van reken technische werkzaamheden is het van belang dat je in staat bent om te toetsen op juistheid, volledigheid en consistentie. Dit vergt een sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht. Andere competenties waarin jij jezelf herkent zijn:

  • Een teamplayer welke goed is in samenwerken
  • Analyserend vermogen
  • Initiatiefrijk en ondernemend
  • Doortastendheid en accuratesse
  • Omgaan met details

Omdat onze opdrachtgevers toonaangevende verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en advieskantoren zijn die midden in de samenleving staan, is het van belang dat je je kunt inleven in de klant. Dit zorgt ervoor dat je betrokken bent bij de klant en daarmee een verantwoordelijke rol vervult binnen het bedrijf.

Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en beschik je over de juiste competenties? Ben je benieuwd of wij momenteel een openstaande vacature Actuarieel Rekenaar hebben die bij jou past? Neem dan direct een kijkje en/of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ook wanneer je op zoek bent naar een functie als actuarieel analistactuaris of een (nieuwe) baan op het gebied van risk management kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

P.S. ben je net klaar met je studie en op zoek naar een baan waar je naast (werk)ervaring op doen ook deel kan nemen aan een trainings- en opleidingsprogramma? Bekijk dan nu ons vernieuwde Young Professional Programma en kijk of dit iets is wat bij jou past!