Alumni Young Professionals

De afgelopen jaren hebben we verscheidene deelnemers gehad van het Young Professional Programma. We vinden het belangrijk om onze alumni Young Professionals te blijven volgen in hun loopbaan.

Marissa Oost – Accounting Professional bij ABN AMRO Bank N.V.

“Je bent nog lang niet uitgeleerd als je net afgestudeerd bent. Het Young Professional Programma zorgt ervoor dat je door middel van trainingen extra kennis opneemt die je kan toepassen in de praktijk. De begeleiding van een talentmanager is een extra steuntje dat je krijgt als je net van je studie komt en aan het werk gaat.” Lees hier meer over Marissa

Ruud Beks – Financial Risk Manager bij Delta Lloyd

“Solid Professionals is een jonge organisatie met veel mogelijkheden en een goede kick-start voor je carrière. Een win-win situatie voor iedere student die voor het eerst opzoek is naar een baan. Solid Professionals luistert goed naar jouw specifieke wensen, ze bieden tal van mogelijkheden (bv. AEMAS ) en het programma i.c.m. een traineeship is ontzettend gewild op je CV. Je leert de fijne kneepjes van het bedrijfsleven, maar tegelijkertijd leer je ook een hoop nieuwe leeftijdsgenoten kennen.” Lees hier meer over Ruud

Daan de Nijs – Assetmanager bij Amvest

“Solid Professionals heeft een netwerk binnen grote bedrijven, waardoor ze interessante en leervolle functies kunnen bieden. Dit in combinatie met de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling door het opleidingsprogramma maakt het Traineeship Finance & Risk een erg goed programma voor young professionals.” Lees hier meer over Daan

Muammar Er – Markets & ALM Accounting bij ABN AMRO (Finance – A&R)

“De solide basis van mijn professionele carrière vond bijna drie jaar geleden plaats, nadat ik in aanraking kwam met Solid Professionals.” Lees meer over Muammar

Charlotte Zonjee – Accounting Sourcing bij ABN AMRO Bank N.V.

“Ik kwam in contact met Solid Professionals over een functie binnen Accounting bij de ABN AMRO. Dit was in eerste instantie wederom een inhoudelijke functie, maar ik kwam wel tot inzicht dat het goed is om eerst iets meer inhoudelijke bagage op te doen. Langzamerhand ben ik betrokken geraakt bij verschillende change projecten. Uiteindelijk heeft deze ervaring mij geholpen nu een stap te kunnen zetten in de richting die ik al langer voor ogen had.” Lees meer over Charlotte

Nick Hales – Data Analyst bij ABN AMRO Bank N.V.

Net iets meer dan 2 jaar geleden kwam ik via Solid Professionals binnen als data analyst in de afdeling Historical Data Sourcing bij ABN AMRO. Er zaten allemaal SAS experts om mij heen waar ik ontzettend veel van geleerd heb op technisch gebied, waar ik tevens ook het meest trots op ben.” Lees meer over Nick.

Zain Alam – Financial Analyst bij ABN AMRO Clearing Bank N.V.

“Solid Professionals is een unieke, innovatieve intermediair tussen jonge werkzoekende en het bedrijfsleven. Met het Young Professional Programma krijg je alles: een prettige voorbereiding op je sollicitatiegesprekken, een baan die écht bij je past, actieve begeleiding en een breed trainingsprogramma bestaande uit meerdere praktijkgerichte trainingen en additionele (specifieke) trainingen. Maar ook de stimulans voor het uitbreiden van je netwerk door deelname aan borrels en bootcamps”Lees meer over Zain.

Tim Hendriksen – Actuarieel Analist bij Nationale-Nederlanden

“Het Young Professional Programma van Solid Professionals betekende voor mij extra coaching en deelname aan trainingen die door Solid Professionals werden verzorgd. Beide zijn voor mij een echte meerwaarde geweest tijdens mijn eerste jaar. Ook de borrels en overige activiteiten waren een leuke bijkomstigheid en daarnaast geschikte manier om mijn netwerk uit te breiden.”

Edonne Girigori – Trainee Financial Reporting & Accounting ING Commercial Banking

“De voorbereiding op mijn sollicitatiegesprek was uitstekend, omdat Solid Professionals goed op de hoogte was van wat de klant zocht. Verder verzorgt Solid Professionals maandelijks trainingen voor nieuwe trainees, waar je niet alleen handige tips krijgt voor de praktijk, maar ook de mogelijkheid hebt om met andere trainees te socializen en een netwerk op te bouwen.” Lees meer over Edonne.

Ryan Beerepoot – Financial Professional at ABN AMRO bank N.V.

“De persoonlijke aanpak binnen het Young Professionals Programma van Solid Professionals in de vorm van veel coaching gesprekken sprak mij enorm aan en heb ik als zeer fijn ervaren. De maandelijkse trainingen zijn van hoge kwaliteit en direct toepasbaar in de praktijk. Het Young Professional Programma heeft mij veel opgeleverd en heeft de basis gelegd voor mijn vervolgcarrière.”

Bas de Wit – Productmanager Lending ABN AMRO

“Persoonlijk. Dat is voor mij het woord dat het Young Professional Programma van Solid Professionals het best omschrijft. Allereerst een zeer welkome ondersteuning in het sollicitatieproces bij de opdrachtgever, zodat ik goed voorbereid op basis van mijn kwaliteiten het gesprek in kon gaan. Dat is echt waardevol voor iemand die net komt kijken op de arbeidsmarkt. Daarnaast aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling in maandelijkse coaching gesprekken. Ik heb zelf kunnen bepalen hoever ik daarin wilde gaan, mijn talentmanager heeft mij daarin steeds uit kunnen dagen. Tot slot een trainingsaanbod met onze trainee-groep, met daarnaast ruimte om opleidingen en trainingen te volgen die voor mij relevant waren. Een zeer waardevolle ervaring, die mijn ontwikkeling echt een impuls heeft gegeven.”

Alfred Venhuizen – Junior Financial Professional bij ABN AMRO Bank N.V.

“Starten bij Solid Professionals is een uitstekend begin van je carrière dankzij de goede begeleiding, trainingen en gezellige borrels.” Lees meer over Alfred.

Terug naar ervaringen van huidige Young Professionals.