Trainings- en opleidingsprogramma:

Wanneer je bij Solid professionals start met het Young Professional Programma stellen we samen met jou een perfect passend trainings- en opleidingsprogramma samen. Waar je naast je kennis en vaardigheden op het gebied van Finance en Risk ook deel gaat nemen aan de trainingsavonden afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Algemene invulling trainings- en opleidingsprogramma Young Professional Programma:

Vanuit Solid Professionals kun je kiezen uit verschillende standaardopleidingen, zoals:

1. Opleiding NIBE Bankbedrijf: Hoe werkt het bedrijfsmodel van banken? Welke producten voeren banken? Hoe beheren banken risico’s en hoe is het toezicht op banken georganiseerd?

2. Opleiding NIBE Effectenbedrijf: Vakjargon, de diverse vormen van effecten en de wetgeving en het toezicht rond effecten

3. Opleiding NIBE Verzekeringsbedrijf: Met deze opleiding raak je in korte tijd vertrouwd met de belangrijkste aspecten van verzekeringen en de bijbehorende producten

4. Visual Basics for Applications (VBA): Met deze opleiding leer je alles over programmeertalen die bestemd zijn om applicatieprogramma’s te automatiseren of uit te breiden.

Middels deze opleidingen doe je alle kennis op om als volwaardig professional bij een bank of verzekeraar te kunnen functioneren.

Ben je benieuwd hoe de komende twee jaar eruit gaan zien?
Bekijk ons globale opleidingsprogramma:

Trainingsprogramma jaar 1
Trainingsprogramma jaar 2

Opleidingen op maat

Voor de invulling van jouw persoonlijk opleidingstraject heb jij zelf de touwtjes in handen.
Vanuit een persoonlijk opleidingsbudget maak je samen met de Talentmanager een persoonlijk ontwikkelplan. We kijken op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied naar jouw wensen en doelen. Op basis daarvan bepalen we welke opleidingen en trainingen nog meer nodig zijn om jouw carriére de allerbeste start te geven.

Reviews

Wil je wat ervaringen van jonge talenten lezen die via ons Young Professional Programma het trainingsprogramma volgen? Of ben je nieuwsgierig naar voorbeelden van projecten die je als Young Professional kan gaan uitvoeren? Lees over de verschillende projecten van de Young Professionals.