Amandeep Singh

“Het is een ambitieus, energiek en jong bedrijf vol positieve energie en de wil om (young) professionals te helpen met het kick starten van hun carrière.”

Amandeep Singh (24) is geboren en woonachtig in Den Haag. Na haar bachelor International Business Management heeft zij een Master in Business Administration gevolgd in London. Ze werkt sinds februari 2017 op de Financial Reporting afdeling voor ING Commercial Banking, Lending. “Merendeels houd ik me bezig met de maand en kwartaal afsluiting. Het werk bestaat uit het maken van analyses van de balans en resultatenrekening die nodig zijn voor de financiële reportages die geleverd moeten worden. Daarnaast zijn er verschillende projecten die ook lopen, bijvoorbeeld het implementeren en testen van nieuwe data systemen.”

“Nadat ik mijn cv online had gezet werd ik benaderd door Maaike, die mij informeerde over het Young Professional Programma. Het recruitment proces heb ik ervaren als soepel en transparant. Na een super leuk gesprek met Maaike, werd ik binnen een week al uitgenodigd voor een eerste gesprek bij de opdrachtgever. Er werd snel geschakeld en er was goeie begeleiding vanuit Solid Professionals. Talentmanager Kathelijn is super makkelijk om mee te praten, ze kan je goed begeleiden en door haar ervaring weet ze ook heel goed hoe je het beste om kunt gaan met bepaalde situaties.”

Hoe kijk je aan tegen het opleidingstraject?

Het opleidingstraject van het Young Professional Programma van Solid Professionals is heel breed. Er zijn inhoudelijke trainingsavonden, maar ook trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Beide trainingen zijn van toegevoegde waarde, en zijn tegelijkertijd niet té intensief. Het is leuk dat je samen met een groep begint en zo in contact met andere young professionals die werkzaam zijn bij andere bedrijven, op andere opdrachten. Op die manier kan je leren van elkaar.

“Ik zou Solid Professionals omschrijven als ambitieus en energiek. Een jong bedrijf  vol positieve energie en de wil om (young) professionals te helpen met het kick starten van hun carrière.”

Uit mijn eigen ervaring vind ik het Young Professional Programma een goeie eerste stap voor recent afgestudeerden. De begeleiding van de Talentmanager en de trainingen geven je net dat extraatje die je goed kunt gebruiken.

Terug naar ervaringen Young Professionals

Terug naar overzicht Young Professional Programma