Lisa Verkaik

“Een leuke, flexibele, jonge en enthousiaste werkgever waar echt naar je gekeken wordt als persoon en waar veel mogelijk is op het gebied van opleidingen.”

Lisa Verkaik (25) woont in Utrecht en heeft een Master Business Administration – Strategy & Organization afgerond op de VU in Amsterdam. Lisa is momenteel via Solid Professionals werkzaam bij Rabobank International op de afdeling DRC (Data Reporting Center). Dat is een onderdeel van CFO Management Accounting & Reporting.  In haar vrije tijd gaat ze graag reizen, festivals bezoeken, yogaën, hardlopen en lezen.

Hoe ben je in contact gekomen met het Solid Professionals – Young Professional Programma?

“Ik ben benaderd door Maaike van Solid Professionals nadat zij mijn CV op een online vacaturesite had gezien. Daarna ben ik langs gekomen op kantoor voor het eerste gesprek. Daar bleek dat zij een opdracht bij de Rabobank hadden liggen en mij daar graag wilden voorstellen.
Het recruitment proces heb ik als zeer positief ervaren! Tijdens het eerste gesprek heb ik Solid Professionals leren kennen als een jong, enthousiast bedrijf. Ik werd na dit gesprek snel voorgesteld bij de Rabobank en ook in deze gesprekken werd ik goed begeleid.”

Hoe kijk je aan tegen het opleidingstraject?

Het Young Professional Programma is een fijne overgang van studeren naar je eerste ‘echte’ baan. Zo kun je jezelf naast je werk blijven ontwikkelen en ervaringen delen met andere Young Professionals die vaak tegen dezelfde problemen aanlopen.
Tot nu toe waren de twee trainingsavonden interessant en leerzaam. De trainers hebben ervaring in consultancy bij banken en verzekeraars waardoor zij relevante ervaringen met ons kunnen delen. Ik ben daarom erg benieuwd naar de volgende trainingen.

“Ik zou Solid Professionals omschrijven als een leuke, flexibele, jonge en enthousiaste werkgever.“

Het is een bedrijf waar echt naar je gekeken wordt als persoon en waar veel mogelijk is op het gebied van opleidingen.”

Hoe ervaar je de begeleiding van de Talentmanager?

“Ik heb mijn talentmanager Kathelijn nu een aantal keer gesproken en dit ervaar ik als zeer positief; ik kan met al mijn vragen bij haar terecht.”

Terug naar ervaringen Young Professionals

Terug naar overzicht Young Professional Programma