Loes Verheij

“Solid Professionals is een dynamisch bedrijf dat erg gefocust is op jouw welzijn. Het is een fijne organisatie om bij te starten door de duidelijke begeleiding.”

Young Professional Programma deelneemster - Loes VerheijLoes Verheij (23) werkt sinds oktober 2016 via Solid Professionals als financial liquidity controller bij de Rabobank. Na haar bachelor bedrijfskunde heeft ze een master in Accounting and Control aan de Radboud Universiteit genoten. “Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Solid Professionals. Zij heeft mijn CV doorgestuurd. Het recruitment proces was heel prettig. Er werd interesse getoond in mijn huidige situatie en er werd snel geschakeld. De begeleiding van Talentmanager Kathelijn vind ik erg goed. Je kan haar altijd bereiken en ze geeft altijd goede feedback.”

Hoe zou je Solid Professionals omschrijven aan mensen die het bedrijf niet kennen?

“Solid Professionals is een dynamisch bedrijf dat erg gefocust is op jouw welzijn. Het is een fijne organisatie om bij te starten door de duidelijke begeleiding. Daarnaast is het ook niet zo dat je té veel trainingen hebt. Ik denk dat ik anderen kan enthousiasmeren door de visie van Solid Professionals uit te stralen en de energie over te brengen die ik persoonlijk krijg als ik aan Solid Professionals denk. Solid Professionals kan jou die kickstart geven voor je carrière.”

Terug naar ervaringen Young Professionals

Terug naar overzicht Young Professional Programma