Talentmanager Young Professional Programma

Onze Talentmanager is er voor jouw coaching en begeleiding tot specialist in Finance en Risk.

Wanneer je via het Young Professional Programma van Solid Professionals een traineeship gaat starten bij een van onze opdrachtgevers binnen de wereld van Finance en Risk, kies je voor een nieuwe uitdaging. Een nieuwe stap in je carrière; een nieuwe omgeving, nieuwe collega’s, nieuwe verantwoordelijkheden. Het hoort er allemaal bij en zorgt voor mooie uitdagingen!
Maar een nieuwe baan is ook spannend en brengt vragen met zich mee; wat is mijn verantwoordelijkheid, wat verwacht mijn nieuwe werkgever van me, hoe communiceer ik met stakeholders en hoe vind ik mijn eigen weg in deze nieuwe organisatie. Begrijpelijk en herkenbaar! Ik ga je hierbij helpen!

Talentmanager Kathelijn Loos

Mijn naam is Kathelijn Loos en ik ben Talentmanager bij Solid Professionals. Gedurende de twee jaar dat je in dienst bent bij ons, coach en begeleid ik je zodat jij alles uit jezelf kan halen.
Niet met ‘zweverige’ coaching, maar met praktische tips en handvatten. Maandelijks gaan we met elkaar in gesprek en onderzoeken we jouw kernkwaliteiten; welke vaardigheden heb je, hoe onderscheid jij je en wat breng je mee als nieuwe collega? Daarnaast hoor ik graag wat je wilt leren en waar jij je nog verder in wilt ontwikkelen. Jij bent in de lead!
Je kunt hierbij denken aan ontwikkeling van specifieke vaardigheden, maar ook trainingen die je vakinhoudelijk een stap vooruit gaan helpen naast het uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma. Geen vraag is gek en geen uitdaging te groot!

Zie ik je binnenkort??
kathelijnloos@solidprofessionals.nl

Terug naar het overzicht